X-TONE vartalonmuokkaus

Image-9
X-Tone VAHVISTA lihaksia ja lisää voimantuottoa

X-TONE™ elektromagneettinen lihasharjoittelu (MMS) on saavuttanut nopeasti laajan suosion markkinoilla. MMS hoidot nopeuttavat lihaksen palautumista ja parantavat hermotusta. Hoidot lisäävät voiman tuottoa ja lihasten kiinteyttä. Mikä parasta hoidot vähentävät samalla ei-toivottuja rasvakertymiä hoidettavilta alueilta.

Lihasstimulaatioterapia on tehokas vaihtoehto vatsalihasten vahvistamiseen. Hoidoilla voidaan treenata heikomman puolen lihaksia ja parantaa lihaserottelevuutta. X-TONE™ tuo nopeampia tuloksia ja tukea kovaan harjoitteluun. Laitteen palautumishoito-ohjelman avulla voidaan nopeuttaa tehokkaasti palautumista treenistä ja urheilun tuomasta rasituksesta. 

Hoidoissa voidaan käyttää kahta hoitokahvaa samanaikaisesti,joko samalle alueelle tai kahteen eri alueeseen samanaikaisesti. Hoitokahvoja on kahta eri mallia, jotta jokaisen lihasryhmän harjoittaminen on mahdollisimman tehokasta.

Tämän lisäksi lisävarusteena on saatavana lantionpohjan lihasten harjoitteluun suunniteltu “Pelvic Trainer”, jonka päälle istutaan hoidon ajaksi. Tämä harjoitus kehittää nopeasti ja tehokkaasti kaikkia lantionpohjan alueen lihaksia.

Esiohjelmoitu käyttöliittymä kosketusnäytöllä ja älykkäillä harjoitusohjelmilla tekee laitteen käytöstä helppoa ja tehokasta. X-TONE™ on myös helposti siirrettävissä hoitohuoneesta toiseen.

 

Vaikutus & Hoidot

  • Nopeuttaa lihasten palautumista
  • Kuntouttaa surkastuneita lihaksia

  • Nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkauksista
  • Parantaa lihasten hermotusta
  • Parantaa lihasten jäntevyyttä ja voiman tuottoa
  • Vähentää rasvakertymää hoidettavalta alueelta
  • Kiristää korsettia ja parantaa ryhtiä    
Seuraa meitä somessa
Ajanvaraus 24h
MR & MRS BEAUTYBAR
Yhteystiedot

Osoite
Sammonkatu 26 lk 2, 33540 Tampere

Puhelin
0405734554

Sähköposti
tuija@beautybars.fi

 

Scroll to Top