YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot

Osoite: Sammonkatu 26 lk 2,
33540 Tampere

IG: beautybarsfi
Sähköposti: tuija@beautybars.fi
Puhelin: 0405734554

Seuraa meitä somessa

Saapuminen

Hoitola on Tampereen Sammonkadulla. Vieressämme on R-Kioski. Meille on helppo tulla myös autolla, on ilmaista parkkitilaa 2h kiekolla. Muista laittaa parkkikiekko!
Meille pääset myös ratikalla!

Tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä!

Invalid Email
Invalid Number

Sinua palvelemassa

Beautybars Tuija
Image-14

Tuija

Omistaja
Moikka, olen Kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja ja microblading artist. Olen käynyt paljon lisäkoulutuksia, kuten: plasmahoidot, täyteainehoidot Hyaluron Penillä, mikroneulaus ja uusimpana hankintana meillä on isoa kuhinaa herättänyt X-Tone vartalonmuokkaus. Rakastan tuloksellisuutta, joten hoitolassa on tuotteet ja laitteet aina alan parhaimmistoa. Käyn paljon koulutuksissa, joskus kertausta ja joskus uutta. Haluan auttaa juuri sinua loistamaan parhaimmillasi, halusit sitten rentoa omaa aikaa tai uutta hehkua itseesi. Yleensä isot muutokset vaativat sarjahoitoja. Mikäli sinulla on usampia tarpeita, voidaan koota sinulle hyödyllinen setti, jotta säästät aikaa ja rahaa, joten kysele ihmeessä miten voisimme auttaa. Ihanan hupsuun perheeseeni kuuluu 3 lasta, vanhin tosin jo karannut omilleen ja uusimpana pöhkönä hänen tilalle muutti koira. Joten mikäli kaipaat ilta tai vkl aikoja mulle, olethan ajoissa liikkeellä, niitä aikoja on rajoitetusti tarjolla. Nähdään!

Ella-Sofia

ELTSU
Heippa, olen kosmetologi ja kynsiteknikko. Mä valmistuin kosmetologikoulusta 2021 ja kynsiteknikko musta tuli marraskuussa 2022. Tykkään tehdä valtavasti kynsiä ja musta on ihana kun asiakkaat tulee upeiden ideoittensa kanssa mun palveluihin ja saadaan tehtyä just semmoset kun asiakas haluaa. Saan myös kehuja nopeudesta ja huolellisesta työskentelystä. Teen eniten iltoja, joten mikäli kaipaat aamuaikoja niin voidaan tarpeen mukaan sellasia järjestää, laita siis viestiä!
Seuraa meitä somessa
Ajanvaraus 24h
MR & MRS BEAUTYBAR
Yhteystiedot

Osoite
Sammonkatu 26 lk 2, 33540 Tampere

Puhelin
0405734554

Sähköposti
tuija@beautybars.fi

 

Scroll to Top